top of page

ЗА НАС

Ние се трудим, за да осъществим Вашия проект

Разрушителите ЕООД е специализирана в областта на къртачните и разрушителни услуги. Разрушаваме както малки стени, така и бетонни плочи, конструкции и цели сгради. Оперираме дейността си главно в София, но възможностите ни се простират за обекти в цялата страна. Имаме дългогодишно партньорство с едни от най-големите фирми в България.

ОТГОВОРНОСТ

ОПИТ

При нас работят най-добрите професионалисти при експлоатация с хидрочук и боркорони. Изграждаме дренажни системи и извършваме демонтаж на всякакви конструкции. Екипът ни се състои от висококвалифициран персонал с къртачни умения за бързо и безопасно къртене на бани, стени, кухни, подпрозорци, всякакви видове бетон, комини, подове, колони и др.

НАШИТЕ УСЛУГИ

В наше лице ще намерите професионалисти с повече от 15 години опит в бранша. Лоялност, честност и коректност са част от преживяването, което ще получите с нас от първия ден до завършването на проекта Ви. Работим на изключително конкурентни цени, които са фиксирани и без „непредвидени“ или „допълнителни“ разходи, които да оскъпят крайната цена.

От Разрушителите ЕООД предлагаме рязане на асфалтови и бетонови настилки, както и диамантено пробиване на отвори с боркорони. Но освен че разрушаваме, ние също почистваме и извозваме строителните отпадъци до установените за това места.

Пробиване на бетон с диамантена боркорона

НАШАТА МИСИЯ

Изграждане на устойчиво бъдеще

Компанията ни е изградена основно с идеята да бъде улеснен клиента в сферата на разрушаването и изграждането. Комуникацията между клиент и професионалист, изпълняващ желаната от клиента услуга, е ключов фактор в добре свършената работа. Ние предприемаме всички нужни мерки, за да осъществим желания от Вас проект, при възможно най-кратки срокове и най-високо качество. Не се чудете на кого да се обадите, защото сте на правилното място. От нас не са доволни само онези, които не са ни потърсили. Затова не се колебайте. Може да се свържете с нас по всяко време. Извършваме огледите напълно безплатно. Ако имате нужда от бързи и качествени разрушителни услуги, свържете се с нас още днес!

Подпорни греди
bottom of page